MERSİN / YENİŞEHİR - Şehit Osman Köse Ortaokulu

Şehit Osman Köse Ortaokulu

LİMONLUK MAH. 24131 SK. NO: 4 YENİŞEHİR / MERSİN
Vizyon
Öğrencilerinin, öğretmenlerinin, velilerinin ve tüm paydaşlarının benimsediği, mensubu olmaktan gurur duyduğu, katılımcılığın ve ortak aklın ön plana çıktığı, yenilikçi, en az bir enstrüman çalabilen, yeteneği doğrultusunda bir sportif faaliyette kendini geliştiren, bir yabancı dili olan, akademik başarıda üst düzeyde öğrencileri olan marka bir okul olmak.
Misyon
Misyonumuz, geleceğe mutlu, özgüveni tam, sağlıklı, vatanına, milletine, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı, ailesine ve insanlığa yararlı nesiller yetiştirmektir. Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, nitelikli, sorumluluk bilinci olan, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, olaylara geniş bir açıdan bakabilen, sosyal, kültürel, sportif faaliyetlerde başarılı ve öncü, akademik başarıda en üst düzeyde nesiller yetiştirmektir.
KLİMA
Şehiriçi Pozcu Minübüsleri